Friday, 27 January 2012

Sponsor Diperlukan?

                                                           Assalammualaikum,
                                                                     PEACE^_^

Nadiah sedang mencari sponsor ???Nadiah akan buat GIVEAWAY dengan kawan:)Ingat tak Dulu FIRST 
Giveaway By ina & nadiah!!!Tapi kali ini bukan dengan INA!!

Tolong lah sponsor pape!!!BAJU???TUDUNG???SHAWL????DOODLES????HEADER????WANG TUNAI???tak kisah kay Nadiah perlukan segera sebab sponsor tak cukup niehh!!!!!


Siapa yang nak sponsor pm inbox nadiah kat fb SEKIAN:)

Terima Kasih ~!~Sila Follow...

1ST HEADER AWESOME GIVEAWAY 2012 BY FARAIN


Asslamualaikum korunk!!!
Nadiah nak join GA lagi niii

hadiah dia lumayan sangat..
header yang Nadiah nak pertandingkan tak de lah cantek sangat pon

sorry je kalau buruk ain !!!!

Terima Kasih ~!~Sila Follow...

Wednesday, 25 January 2012

GA : I WANT MAKEOVER BLOG by Nanalee


Salam.. hari ni Nadiah nak join GA .

tag : ina aliya

Terima Kasih ~!~Sila Follow...

Saturday, 21 January 2012

Gong Xi Fa Cai baru sempat update


                                                                Assalammualikum.
Wah beriban nyer homework aku!!!bagaikan diatas tuh kerja rumah aku wah....
Actually Nadiah dah lame tak update tak percayer ke homework nadiah banyak nih
budak nieh 1 kelas dengan nadiah so dia pon ada posted
tak percaya lagi bla lah ko!!!

Nadiah rasa dah beribu tahun tak berupdate rindu tak????ofcouselah tak dah naik sekolah 
mana lah nak rindu semua pasal dunia INTERNET nieh...nieh pon sebab GONG XI FA CAI
hahahaha...korang nieh blogwalking ker sini mak bapa tahu tak?
homeworks dah siap tak???bukak kat mana nieh???

Nadiah updated nie pon cauze dah siap homeworks
kalau tak alamatnyer melempang kat facebook jerk...


"Selamt Tahun baru CINA siapkan homeworks kay?"nadiah tak nak blogwalking tengok korank kene berdiri ats kerusi tak siap home works kay???bye tatata


Terima Kasih ~!~Sila Follow...

Friday, 6 January 2012

Lirik Untuk Mencintaimu (OST Biar Mimpi Sampai Ke Bintang)



jom dengar!!!!
Terima Kasih ~!~Sila Follow...

Monday, 2 January 2012

Freebies ~ Header From Me

Hello semua , hari ni Nadiah nak bagi freebies header . First time tau Nadiah buat freebies header ni . Ni nadiah tak ambik sesape . Jom tengok . Kalau nak amik bagi tau kat komen dulu ye :)

Header 1

Header 2

Header 3

Header 4

Okay , tu je . Kalau nak buat freebies , letak credit okey ? bye :)

Terima Kasih ~!~Sila Follow...

New Year First Giveaway By ZIERA

                                                                       Assalammualaikum,




Hihihi  Tak Salah kan JOIN?Ada Orang Tag Saya Jadi Nak Tag Dyer Balik lah...

                                                                    Ina
                                                               Nyna
Terima Kasih ~!~Sila Follow...

Sunday, 1 January 2012

1st GIVEAWAY by Nana & Alyaaayep

                                                                                        Saya Tag:
                                                                                            Ina
                                                                                          Julia
                                                                                             Aliya
Terima Kasih ~!~Sila Follow...

Pemenang GA from Ina n Nadiah

Hello . Ni nak bagi pemenan dia . Nak tau turun bawah ni jap :)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Sorry , pegi sini kayh . hikhik 

Terima Kasih ~!~Sila Follow...

Tutorial:Blogskins

                                                               Assalammualikum,..
               Nieh First Time Pakai Blogskins Dak Aleh-aleh Nak Buad Tutorial

Jom Buad:

Klik SINI!!!

2)Pilih Template Yang Korank Suka


3)Korank SCROLL bawah Cikit and nampak macam nieh kan:



And Then Dyer akan keluar DOWNLOAD and korank bukak DOWNLOADS tuh ader LINK kan COPY

Then Bukak Edit Html Korank Buad Macam Nieh


Korank Delete semua link yang Ader Kat Cituh Korank Pastekan lah kode tadi yang korank copy...

SIAP :) Mudahkan
















54489-393-502A12EEF370932885B25980BC4FC235
Terima Kasih ~!~Sila Follow...