Thursday, 1 December 2011

I miss you

                                                                Assalammualaikum,
                                                                     Peace^_^
                                                                 Chill Beb


Haiqal,Kau Rindu aku tak????I Miss You...Kau sekarang Kat Mana pon aq taw...hope you cool &chill Tabah kan diri kau heh aq taw yang ko ader link blog aku so,selalu referchek aq nyer blog sebagai pengganti diri aku yet....Gelang yang ko bagi masih ader pada aku...aku jaga gelang tuh sebagai pengganti kau...hope ko faham perasaan aku...aku x der tempat nk mengadu,..aq teringin nak CHAT ngan dia tapi abang diaa jer selalu on9...
Tabah kan perasaan ko you must be cool and chill...Tapi Khabar kau aq Tak Taw...ko sehat ker ko demam ker aq x taw...aq kat sini ok jerk...tpi i miss you pernah sampai aq demam teruk..itu terpulang pader ko...ko nak percayer atau tidak...




 Thanks I MIss U
Terima Kasih ~!~Sila Follow...

2 comments: